Home12 e leeuwen Toernooi in Boven LeeuwenJudo12 e leeuwen Toernooi in Boven Leeuwen

12 e leeuwen Toernooi in Boven Leeuwen

12e Leeuwen toernooi in Boven Leeuwen

Zondag trok Team Tanoshii naar Boven Leeuwen om deel te nemen aan het 12e leeuwen toernooi georganiseerd door judo judo vereniging Tora.

Toernooi begeleider Clyde had deze keer door de aanvang van de Mei vakantie maar 3 judoka’s bij.

Jamiro prika, Siem van Lieshout en Thijmen van de Cootwijk reisde samen met hem af naar Boven Leeuwen om deel te nemen.

Het ieder jaar weer een super leuk toernooi, waarbij de leeuw mascotte altijd een belangrijke plaats in neemt.

Jamiro was als eerste aan de beurt, hij zat in een poule van 5 judoka’s, hard strijdend en met goed judo wist hij een eerste plaats in de wacht te slepen.

Siem van Lieshout moest als tweede aan de bak, hij kwam ook uit in een poule van 5 judoka’s. helaas was het steeds wat lang wachten voor hem tussen de wedstrijden waardoor de concentratie niet opper best meer was, gelukkig wist Siem genoeg te winnen om een mooie 33 plek mee naar huis te nemen.

Thijmen van de Cootwijk kwam als laatste op dit toernooi op de mat, hij had een super zware poule en wist zich met enige moeite toch wel staande te houden, een mooie 3e plek was het resultaat.

Team Tanoshii  wil alle 3 de judoka’s feliciteren met de ere plaatsen, Clyde super bedankt voor het begeleiden van deze kanjers.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management