Judo is een prachtige sport die geschikt is voor zowel jong als oud, jongens en meisjes. Het biedt tal van voordelen voor zowel lichamelijke als mentale ontwikkeling.

Voordelen voor Kinderen Voor kinderen is judo een sport die speciale disciplines omvat die bijdragen aan hun fysieke en geestelijke groei.

Voordelen voor Tieners Voor tieners is judo ook een uitstekende manier om hun lichamelijk en mentaal evenwicht te vinden of te herstellen. Judo leert jonge judoka’s zelfbeheersing, doorzettingsvermogen, durf, netheid, samenwerking en respect voor elkaar.

Ons Aanbod Bij Budoschool Tanoshii bieden we Jeugd Judo aan voor kinderen vanaf 6 jaar. Gedurende het seizoen nemen ze 3 tot 4 keer deel aan tussentijdse ‘examens’, waarbij de kinderen telkens een nieuwe kleur aan hun band krijgen als stimulans. Tweemaal per jaar organiseren we officiële bandexamens, waarbij kinderen die er klaar voor zijn een nieuwe band kunnen verdienen.

Ouders Welkom We heten ouders altijd van harte welkom om bij deze examens aanwezig te zijn.

Ontdek de wereld van jeugdjudo bij Budoschool Tanoshii en geef uw kinderen de kans om te groeien, zowel fysiek als mentaal, terwijl ze waardevolle vaardigheden en waarden ontwikkelen.

Judo voor de jeugd

Ontdek jeugdjudo bij Budoschool Tanoshii, waar jongens en meisjes vanaf 6 jaar zowel fysiek als mentaal groeien door zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en belangrijke waarden zoals durf en respect.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management