Tuimel Judo: Plezier en Groei voor Peuters

Ontdek de wereld van Tuimel Judo bij Budoschool Tanoshii, speciaal ontworpen voor kinderen van 3-5 jaar! Een speelse mix van judotechnieken, samenwerking en plezier, perfect voor de allerkleinsten.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kom Spelen en Leren met Tuimel Judo bij Budoschool Tanoshii!

Judo Pret voor Peuters!

Hey ouders, wist je dat Tuimel Judo superleuk is voor je kleintjes? Het is niet alleen een geweldige start in de judowereld voor kinderen van 3-5 jaar, maar ook een speelse manier om ze actief en gezond te houden. Ze leren rollen zoals ninja’s, veilig vallen (handig voor alle sporten!), en samen spelen.

Leerzaam en Superleuk!

Onze lessen zijn als een avontuur! Met verhalen die kinderen aanspreken, leren ze terwijl ze lachen en spelen. Het gaat hier niet alleen om sport, maar ook om samenwerking en plezier maken.

Kijk Hoe Ze Groeien!

Elk seizoen hebben we kleine examens. Het is geweldig om te zien hoe trots ze zijn als ze hun nieuwe gekleurde band krijgen! En natuurlijk zijn jullie, de ouders, altijd welkom om te komen kijken.

Doe Mee!

De voorwaarden om deel te nemen aan het tuimel judo is dat uw kindje zindelijk moet zijn.

Kom erbij en zie hoe leuk en leerzaam Tuimel Judo is!

Meer Weten?

Wil je meer weten over tijden, kosten, en waar we zitten? Vul gewoon ons formuliertje in. We nemen binnen een week contact met je op. Tot snel op de mat!

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management