Rots & Water Training: Ontwikkel Sociale en Communicatieve Vaardigheden bij Kinderen en Jongeren

Over Rots & Water Training

Rots & Water is een uniek Nederlands ontwikkeld programma door Freek Ykema, dat wereldwijd in meer dan 30 landen wordt gebruikt. Deze effectieve psychofysische training is speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren, en is geschikt voor basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentiecentra, en GGZ-instellingen. Het programma richt zich op de ontwikkeling van kinderen vanaf 4 jaar, jongeren, en jongvolwassenen.

Doelstellingen van Rots & Water

Het hoofddoel van Rots & Water is het verbeteren van communicatieve en sociale vaardigheden, het bevorderen van het welzijn van kinderen en jongeren, en het aanpakken en verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Door middel van de training worden kinderen en jongeren geholpen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Ouderparticipatie en gemeenschapsbetrokkenheid worden hierbij ook gestimuleerd.

Kenmerken van de Rots & Water Methodiek

Rots & Water onderscheidt zich als een uniek weerbaarheids- en antipest-programma door zijn veelzijdige doelstellingen en het omvattende pedagogische perspectief. Het programma combineert training in weerbaarheid met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deelnemers leren een balans te vinden tussen ‘rots’ (weerbaarheid) en ‘water’ (sociale vaardigheden).

De Psychofysische Aanpak

De psychofysische methodiek van Rots & Water houdt in dat kinderen en jongeren via actieve en fysieke benaderingen positieve sociale vaardigheden leren. Dit gebeurt door middel van speelse en fysieke oefeningen, afgewisseld met zelfreflectie, kringgesprekken, en verwerkingsopdrachten.

Interesse in Rots & Water?

Voor meer informatie over het Rots & Water programma, inclusief details over de kosten, nodigen wij u uit om ons contactformulier in te vullen. Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen contact met u op te nemen.

Versterk Sociale Vaardigheden

“Versterk Sociale Vaardigheden met Rots & Water Training”

Ontdek Rots & Water, een baanbrekende Nederlandse psychofysische training, nu wereldwijd erkend. Speciaal ontworpen voor kinderen en jongeren, richt dit programma zich op het verbeteren van communicatie en sociale vaardigheden. Een effectieve aanpak voor scholen, jeugdhulpverlening en meer, waarbij weerbaarheid en positieve interactie centraal staan.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management