Special Needs Judo

Special Needs Judo is beschikbaar voor een ieder met een lichamelijke- en/of verstandelijke  en visuele beperking, zonder uitzondering en in de breedste zin van het woord. 

Recreatief en Competitief

Je kunt bij ons terecht voor recreatief judo maar ook voor competitief aangepast judo.
Budoschool Tanoshii richt zich vooral op recreatie judo voor deze doelgroep maar de deelnemers krijgen ook de mogelijkheid om in competitieverband deel te nemen. Je kunt in beide gevallen bij ons terecht voor aangepaste judo.

De lessen worden bij ons gegeven met een positieve, stimulerende en begeleidende benadering.

Plezier staat natuurlijk voorop bij deze lessen, maar Budoschool Tanoshii richt zich ook op het eigen maken van verschillende vaardigheden waardoor de Special Needs Judoka’s zich beter kunnen integreren in de maatschappij. Wij willen de judoka’s met een beperking helpen met het ontwikkelen van de weerbaarheid, conditie, mobiliteit en sociale vaardigheden.

Budoschool Tanoshii richt zich ook op het bijbrengen van eigenschappen die belangrijk zijn bij judo zoals respect, discipline en zelfvertrouwen.
Dit zijn eigenschappen die voor elke doelgroep belangrijk zijn en zullen we bij Special Needs Judo dan ook zeker niet vergeten!

We leren de Special Needs judoka’s graag nieuwe vaardigheden aan tijdens de lessen en zullen zorgen dat iedereen veel plezier beleefd en met zin naar de lessen blijven komen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Onze Benadering: “Normaal Waar Mogelijk, Aangepast Waar Nodig”

Onze leus vangt onze filosofie samen. We streven ernaar om waar mogelijk een standaard judo-ervaring te bieden en onze methoden aan te passen aan de unieke behoeften van elke judoka. Onze dojo is een plek waar beperkingen erkend worden, maar nooit gezien als een barrière voor deelname of plezier.


Gespecialiseerde Trainingsprogramma’s

We richten ons voornamelijk op recreatief judo en bieden een ondersteunende omgeving voor degenen die op zoek zijn naar ontspannende oefening. Echter, we voorzien ook in de behoeften van atleten met beperkingen die willen concurreren. Onze programma’s zijn ontworpen om veerkracht, fysieke fitheid, mobiliteit en sociale vaardigheden te verbeteren, wat aanzienlijk bijdraagt aan maatschappelijke integratie.


Het Plezier van Leren en Sociale Ontwikkeling

Centraal in onze visie staat het plezier van deelname en wederzijdse ondersteuning. Onze judolessen zijn meer dan alleen trainingssessies; het zijn kansen voor vreugde, sociale interactie en persoonlijke groei.


Workshops en Locatie-specifieke Training

Budoschool Tanoshii opereert niet alleen binnen onze eigen dojo’s. We breiden onze expertise uit naar verschillende locaties via workshops, waardoor judo toegankelijk wordt waar je ook bent.


Neem Contact Op

Geïnteresseerd in meer informatie over onze programma’s voor Speciale Behoeften judo en de kosten? Vul ons contactformulier in, en wij nemen binnen 7 werkdagen contact met u op.

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management