Ontdek de Kracht van Jiujitsu: De Ultieme Vechtsport voor Zelfverdediging

Geschiedenis en Evolutie van Jiujitsu Jiujitsu, oorspronkelijk ontwikkeld voor overleving zonder wapens in gevechten, heeft zich getransformeerd tot een veelzijdige krijgskunst gericht op zelfperfectie en het harmoniseren van lichaam en geest.

De Veelzijdige Technieken van Jiujitsu Deze vechtsport combineert de dynamische bewegingsvormen van judo, aikido, en karate, wat het ideaal maakt voor zelfverdediging. Bekend als de “zachte kunst”, biedt Jiujitsu een unieke benadering van zelfverdediging.

Jiujitsu als Basis voor Andere Krijgskunsten Het staat ook bekend als de “moeder” van Japanse krijgskunsten, met technieken die variëren van karate slagen en judoworpen tot kickbokstechnieken.

Training en Graduaties in Jiujitsu Jiujitsu-training combineert sportiviteit met de aanleer van diverse technieken, waardoor het geschikt is voor zowel jongeren als volwassenen. De beoefenaars kunnen hun vaardigheden aanscherpen en zichzelf uitdagen met twee officiële graduaties per jaar.

Contact en Informatie Voor meer informatie over lessen, kosten en locaties, vul ons contactformulier in. Wij zorgen voor een respons binnen 7 werkdagen.

Jiujitsu: De Kunst van Harmonie

Jiujitsu verbindt fysieke vaardigheid met mentale tactiek. Deze traditionele Japanse krijgskunst biedt een pad naar zelfverbetering. Het is zowel krachtig in zelfverdediging als verrijkend voor de geest.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management