Ontdek Judo vanaf 15 jaar: De Kunst van Kracht en Techniek

Ontdek de Wereld van Judo voor Jongeren vanaf 15 Jaar

Judo, vaak beschreven als de “zachte weg”, is een unieke vechtsport die het principe van “meegeven om te overwinnen” benadrukt. Deze fascinerende sport combineert kracht met intelligentie, waarbij judoka’s de kracht van hun tegenstanders gebruiken in hun voordeel. Het is een sport die al op jonge leeftijd kan worden aangeleerd, waarbij kinderen spelenderwijs de basisbeginselen van judo leren. Naarmate ze ouder worden, worden de trainingen intensiever en meer gefocust op diverse judotechnieken.

Geavanceerde Judolessen voor Tieners

Voor judoka’s van 15 jaar en ouder zijn de lessen uitdagender, met een nadruk op techniek en uithoudingsvermogen. Deze geavanceerde trainingen omvatten verschillende technieken voor het uitvoeren van judoworpen en het beheersen van tegenstanders met grondtechnieken en houdgrepen.

Bandexamens: Een Toetssteen van Vooruitgang Tweemaal per jaar bieden wij bandexamens aan, waarbij judoka’s die daar klaar voor zijn, een officieel examen afleggen voor een nieuwe band. Dit is een uitstekende gelegenheid voor judoka’s om hun vooruitgang te demonstreren en nieuwe vaardigheidsniveaus te bereiken.

Meer Informatie en Inschrijving

Voor meer informatie over onze lestijden, contributie, en locaties, nodigen wij u uit om ons contactformulier in te vullen. Binnen 7 werkdagen nemen wij contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Judolessen voor Jongeren van 15 Jaar en Ouder.

Ons programma is speciaal ontworpen om de fysieke en mentale vaardigheden van tieners te ontwikkelen door middel van deze traditionele Japanse vechtkunst. Ontdek hoe onze judolessen niet alleen techniek en uithoudingsvermogen verbeteren, maar ook zelfvertrouwen en discipline bevorderen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Meld je nu aan!

Ontdek de kunst van judo en versterk je lichaam en geest. Schrijf je nu in voor lessen op alle niveaus, onder begeleiding van ervaren trainers. Doe mee aan onze gemeenschap en ontwikkel discipline, respect, en zelfvertrouwen.

Dé judo sportschool in Geffen, Nistelrode, Nuland en Uden.

© 2024 · 7am Management